The subtle art of not giving a fuck – Mark Manson

The Subtle Art of Not Giving a F*ck (of in het Nederlands: De edele kunst van not giving a f*ck) is een boek geschreven door Mark Manson, een auteur en spreker op het gebied van persoonlijke groei. In dit boek gaat Manson in op hoe we ons bewust kunnen worden van onze beperkte middelen tijd, energie, aandacht – en hoe we deze kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren.

Manson stelt dat we vaak te veel tijd en energie steken in dingen die ons uiteindelijk niet echt gelukkig maken, zoals het proberen om te voldoen aan de verwachtingen van anderen of het najagen van materialistische bezittingen. In plaats daarvan stelt hij dat we ons moeten richten op wat echt belangrijk voor ons is en dat we onze tijd en energie moeten besteden aan dingen die ons echt gelukkig maken.

The Subtle Art of Not Giving a F*ck is een inspirerend boek dat helpt bij persoonlijke groei en bewustwording. Het is toegankelijk geschreven en is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun leven te verbeteren door middel van het bewust worden van hun beperkte middelen en het richten op wat echt belangrijk voor hen is.

Mark Manson - De edele kunst van not giving a fuck