Vraag en het wordt gegeven – Esther en Jerry Hicks

Vraag en het wordt gegeven is een boek geschreven door Esther Hicks en Jerry Hicks, twee bekende spirituele leraren en auteurs. Het boek is gebaseerd op de “wet van aantrekking“, een concept dat stelt dat wat we denken en voelen bepaalt wat we in ons leven aantrekken.

In Vraag en het wordt gegeven gaan Esther en Jerry Hicks in op hoe we de wet van aantrekking kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren en onze doelen te bereiken. Ze geven praktische adviezen en oefeningen om te helpen lezers hun gedachten en emoties te beheersen en positief te denken. Ze stellen dat door ons bewust te zijn van onze gedachten en emoties en door ons te richten op wat we willen in plaats van wat we niet willen, we de wet van aantrekking kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren.

Vraag en het wordt gegeven is een inspirerend boek dat aanzet tot bewustwording en persoonlijke groei. Het is geschreven in een toegankelijke stijl en is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar manieren om positieve veranderingen in hun leven te creëren.

Vraag en het wordt gegeven - Esther en Jerry Hicks