Pffff het is weer maandag! Betrap jij jezelf er weleens op dat je opkijkt tegen de start van de werkweek en enorm uitziet naar je vrije dagen? Je bent echt niet de enige! Een kwart van de werkenden geeft zichzelf een score van 6 of lager op het thema werkgeluk. Met het oog op het snelgroeiende aantal burn-outs is het hoog tijd dat we daar wat aan doen, vond Yaël Rosen.

In deze aflevering spreek ik dan ook Yaël (30) die geluks- en gedragsdeskundige is.

Haar missie? Zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk gelukkiger maken. Vanuit haar achtergrond in de positieve psychologie en gedragsverandering vertaalt ze wetenschappelijke inzichten over geluk op een toegankelijke manier naar praktische handvatten om het werkgeluk te versterken in workshops, (advies)trajecten en het ‘Werkgeluk werkboek’.

In dit interview leer je van Yaël:

  • Waarom werkgeluk niet zweverig is
  • Wat ongelukkig zijn op je werk voor invloed heeft op je leven
  • Hoe je zelf je werkgeluk kunt beïnvloeden aan de hand van de 4 P’s

Luister dus weer snel mee voor een goede dosis inspiratie en motivatie!

Werkgeluk Werkboek

Wanneer je meer werkgeluk ervaart, ben je 43% productiever, verzuim je 66% minder en ben je maar liefst 300% innovatiever. In het ‘Werkgeluk werkboek’ maak je kennis met de vier p’s van werkgeluk: People, Purpose, Progress en Pleasure. Je ontdekt wat er in de wetenschap bekend is over het vergroten van je werkgeluk te versterken. Want het leven is zo veel mooier als we daar allemaal wat meer geluk uit te halen!

Bestel hier het Werkgeluk Werkboek van Yaël!

Werkgeluk Werkboek - Yaël Rosen