Ontdek waarom het essentieel is om jezelf te laten zien, je prestaties te belichten en je stem te laten horen, zelfs als het indruist tegen je natuurlijke neiging tot bescheidenheid. 

In deze aflevering ontrafelen we de waarde en essentie van zelfpromotie als onmisbare sleutel tot het zetten van cruciale stappen in je carrière. Ik doe dit met Raisa Ghazi, expert op het gebied van vrouwelijk leiderschap. Met The Women’s Leadership Strategy helpt ze ambitieuze vrouwen hun potentieel te realiseren.

Leer hoe je die innerlijke weerstand kunt overwinnen en ontdek de impact die voortkomt uit bewuste zelfpromotie. Deze aflevering biedt praktische inzichten en inspiratie om jezelf te positioneren voor de carrièrestappen die je verdient!

In dit interview leer je van Raisa:

  • Jezelf voorstellen: Zo maak je een blijvende indruk
  • Waarom zichtbaarheid KEY is voor een succesvolle carrière
  • Oefeningen waarmee je je zichtbaarheid op de werkvloer kunt vergroten

Luister zoals altijd dus weer snel mee voor een goede dosis inspiratie en motivatie!

Meer over Raisa:

Raisa is expert en internationaal spreker over inclusief leiderschap, groeimindset, leiden met impact en vrouwelijk leiderschap en columnist voor de Nederlandse Sociaal-Economische Raad. Ze heeft bij tientallen organisaties gesproken om impactvol leiderschap onder tienduizenden professionals te versterken en Forbes erkende haar als leider in haar vakgebied. Daarnaast is ze gastdocent aan Nyenrode Business Universiteit.

Volg Raisa:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/raisaghazi/
Instagram: https://www.instagram.com/raisaghazi/

.