Ben jij op zoek naar een nieuwe baan die jouw hart sneller doet kloppen? Luister dan snel, want in deze aflevering geeft Nicole van Thoor tips over het vinden van een baan die écht bij je past!

Nicole is founder van Spargle en uitgeroepen tot meest invloedrijke recruiter van Nederland én uitgeroepen tot 1 van de meest invloedrijke entrepreneurs in de Women 100 van The Next Women.

We delen praktische tips en strategieën om je te helpen bij het navigeren door het doolhof van carrièrekeuzes.

Ontdek hoe je je sterke punten kunt identificeren, je passies kunt verkennen en weloverwogen beslissingen kunt nemen die aansluiten bij jouw unieke talenten en doelen.

In dit interview leer je van Nicole:

  • Met welke 5 stappen jij jouw droombaan vindt
  • Hoe je een carrièreswitch maakt
  • Op welke manier jij je netwerk kunt inzetten om jouw droombaan te vinden

Meer over Nicole:
Nicole van Thoor is founder van Spargle. Spargle is een exclusief netwerk van de beste professionals in het data, digital, product en design domein, geleid door vrouwen. Met 300+ professionals in vijftien verschillende vestigingen bij bedrijven als KLM, Google en Nike speelt Spargle een belangrijke rol in de digitale groei en innovatie van deze bedrijven.

WINACTIE
Vind je het moeilijk om uit te vinden welke baan bij je past? Of wat je volgende stap moet zijn? Nicole van Thoor geeft een coachingssessie weg om jou te helpen bij dit uitdagende proces!

Samen stellen jullie een carrièrekompas op, zodat jij eindelijk weer energie krijgt van je werk!

Hoe maak je kans?

  1. Deel de Instagram post van de aflevering met Nicole van Thoor in jouw Instagram Stories
  2. En tag @femalebossdepodcast en @sparglenetwork
  3. Wij kiezen 3 (!) gelukkige winnaars uit!

Tips uit de aflevering:

Meer:

.

Support the show