Stel je voor dat elke keer dat je het woord neemt, je een onweerstaanbare kracht uitstraalt. Het maakt niet uit of het voor een paar mensen is of een hele zaal vol: je publiek luistert ademloos en wordt geboeid door je verhaal. Je laat ze nadenken, voelen en handelen.

Als je jezelf en je ideeën met vertrouwen kunt presenteren, kun je meer doen waar je van houdt, je merk opbouwen en succesvoller zijn. Super belangrijk dus! In deze aflevering deelt Maartje van Bavel daarom tips en acties om een meer zelfverzekerde en authentieke spreker te worden.

Maartje van Bavel is eigenaar van The Speech Republic, een vooraanstaand communicatiebureau die sprekers helpt hun verhaal zo te vertellen dat het publiek aan hun lippen hangt.

In dit interview leer je van Maartje:

  • Welke 3 elementen ervoor zorgen dat jij gaat spreken als een pro
  • Hoe je kunt dealen met spreekangst
  • Hoe je Powerpoint juist wel en niet moet inzetten

Ontdek hoe je het vertrouwen vindt om het podium te betreden, je authentieke stem kunt laten horen en elke vezel van je luisteraars kunt stimuleren. Klaar om je presentatiegame naar een geheel nieuw niveau te tillen? Tune dan in en leer alles over de kunst van het spreken! 🚀🔥

Meer over The Speech Republic:
The Speech Republic helpt mensen met hun verhaal vinden, doorleven en impactvol overbrengen. Dit doen ze voor topmanagers, politici, kabinetsleden, ondernemers, professionele TED-sprekers, wetenschappers in binnen- en buitenland.

Support the show

Meer:

.