“Vrouwen beleggen beter”, uit vele onderzoeken blijkt dat dit het geval is, maar hoe zit dat nou precies? Waarom zijn vrouwen er beter in? En waarom is beleggen niet alleen weggelegd voor mensen met een grote portemonnee?

Janneke Willemse, ook wel bekend als Blondjes Beleggen Beter, neemt ons mee in de wondere wereld van beleggen en legt in normale mensentaal uit waarom we het zouden moeten doen en hoe we hier op een simpele en veilige manier mee kunnen beginnen.
Janneke is presentatrice, journalist en enthousiast belegger. Ze presenteerde de talkshow WNL op Zondag en is nu te zien op RTL Z als presentatrice en Beurscommentator.

Toen zij ontdekte dat het wetenschappelijk is bewezen dat vrouwen beter beleggen dan mannen, begon ze een blog waarop ze precies liet zien hoe zij als beginnend belegger te werk ging. Dat pakte verrassend goed uit, want in 7 jaar tijd is haar inleg verdrievoudigd!
Janneke werd in 2018 uitgeroepen tot winnares van de Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert.

Haar boek Blondjes Beleggen Beter kwam vorig jaar uit en heeft als eerste beleggingsboek ooit een notering in de CPNB Bestsellerlijst.

Wil jij als vrouw leren hoe jij je vermogen ook kunt laten groeien? Luister snel mee!

💻 Lees meer over de beleggingsaanpak van Janneke, bestel haar boek of volg haar online training via:
https://www.blondjesbeleggenbeter.nl/