Nooit meer hoeven werken. Dat willen we allemaal wel! Met een passief inkomen kun je zo’n leven van financiële vrijheid bereiken. Maar is dit voor iedereen haalbaar? En hoe kom je daar dan?

In deze aflevering gaat Amanda in gesprek met Janneke van den Brink (39), ook wel bekend als Financieel Vrije Vrouw. Na meerdere burn-outs en het gevoel geen zingeving uit haar werk te halen las Janneke het boek ‘Rich dad, Poor dad’, van Robert Kiyosaki en dit veranderde haar leven radicaal.

Ze stelde zichzelf als doel binnen een jaar €1400 per maand aan passief inkomen te hebben gegenereerd, zodat zij niet meer zou hoeven werken. Dat werd 1,5 jaar. In dit razende tempo wist ze door middel van beleggingen in vastgoed, aandelen, crypto en crowdlending een passief inkomen te genereren. Inmiddels zit ze op meer dan een ton per jaar en reist ze de wereld rond met haar gezin.

💸 Janneke is een powervrouw met een missie. Op haar social media en blog schrijft ze onder meer over investeren in vastgoed en heeft ze een FIRE-academy, om andere vrouwen te laten zien dat dit leven voor iedereen bereikbaar is.

In dit interview leer je van Janneke:

  • Hoe ze in 1,5 jaar van een burn-out naar financieel vrij kwam
  • Op welke manier zij de FIRE-methode heeft geïmplementeerd
  • Hoe jij hierin je eerste stappen kunt zetten

Luister zoals altijd dus weer snel mee voor een goede dosis inspiratie en motivatie!

Meer leren van Janneke?

In november komt Janneke’s boek ‘Financieel vrij’ uit.
Beluister hier haar podcasttip over de motiverende speeches van Jim Rohn.
Blijf op de hoogte van Janneke’s financieel vrije reis via haar Instagram en haar website.

📚 Bekijk hier alle boeken die in de podcasts worden aangeraden!