In de laatste aflevering van deze Money Mindset themareeks spreek ik met niemand minder dan Veronique Estié, founder van YoungTrader!

Veronique (27) is econoom, freelancer in de financiële wereld en een gepassioneerd belegger. Op haar 23ste opende ze voor het eerst een beleggersrekening. En oh wat vond ze dat spannend!

Al snel ontdekte ze dat de beurs minder eng is dan het lijkt. Met een beetje basiskennis kwam ze een heel eind en daar hoefde je écht geen Economie voor gestudeerd te hebben.

Ze vond het wel lastig om goede informatie over de beurs te vinden, waarbij ze niet in slaap viel. Er mocht daar wel wat frisse energie doorheen! En zo ontstond YoungTrader. Daarmee biedt ze kwalitatieve informatie op een luchtige, no-nonsense manier, om jongeren te enthousiasmeren met hun vermogen aan de slag te gaan.

YoungTrader is nu hét platform voor de jonge belegger en dit leidde zelfs tot het boek ‘Van spaarvarken naar beurswolf’. Via haar website en Instagram laat ze jou meekijken op haar beleggingsreis en deelt ze al haar tips.

In dit interview leer je van Veronique:

  • Hoe zij zelf met een klein budget is begonnen met beleggen
  • Wat haar grootste beleggings achievement is
  • Welke tips zij voor jou heeft om ook te beginnen met beleggen

Luister zoals altijd dus weer snel mee voor een goede dosis inspiratie en motivatie!

Meer leren van Veronique?

Bestel hier haar boek ‘Van spaarvarken naar beurswolf’.

Krijg meer tips en nieuwtjes over beleggen van Veronique via haar Instagram en haar website

📚 Bekijk hier alle boeken die in de podcasts worden aangeraden!

✊ Sluit je aan en maak ook het verschil!
https://www.instagram.com/femalebossdepodcast/