In deze aflevering bespreek ik met Aaltje Vincent  hoe je een ijzersterk CV schrijft en sprekend LinkedIn-profiel kunt maken om op te vallen bij potentiële werkgevers. 

Aaltje is loopbaanprofessional, trainer, spreker en auteur. Ze schreef boeken zoals Jobmarketing 3.0, Solliciteren via LinkedIn en het boek Solliciteren naar werkgeluk – Zo vind én kies je het beste je nieuwe werk.

Met haar coaching, trainingen en masterclasses heeft ze duizenden loopbaan, HR- en recruitment-professionals geprofessionaliseerd en honderdduizenden werkzoekenden geïnspireerd in het slim en succesvol zetten van stappen in hun loopbaan.

In dit gesprek behandelen we de verschillende onderdelen van een CV, geven tips over hoe je je CV het beste kunt opmaken en welke fouten je moet vermijden. Daarnaast bespreken we hoe je je CV kunt aanpassen aan de specifieke vacature waarop je solliciteert. Met daarbij een heel belangrijk onderwerp: hoe weet je wat je waarde is en wat je een werkgever kunt bieden?

In dit interview leer je van Aaltje:

  • Hoe je een ijzersterk CV kunt schrijven en een sprekend LinkedIn-profiel kunt maken om op te vallen bij potentiële werkgevers
  • Welke do’s and don’ts er zijn
  • Waarom en hoe je deze twee altijd aanpast op een specifieke vacature

Luister zoals altijd dus weer snel mee voor een goede dosis inspiratie en motivatie!

Andere tips:

Support the show