Ben je klaar om jouw sollicitatiegame naar een hoger niveau te tillen? In deze aflevering deelt sollicitatie-expert Aaltje Vincent waardevolle sollicitatietips die je kunnen helpen om op te vallen bij recruiters en werkgevers, zowel intern als extern. 

We bespreken waar recruiters specifiek naar kijken tijdens het beoordelen van sollicitaties en geven je inzicht in hoe je jouw sollicitatie kunt laten opvallen tussen de vele andere inzendingen.

Leer van Aaltje:

  • De perfecte motivatiebrief: Hoe je een pakkende motivatiebrief schrijft die de aandacht van recruiters direct grijpt en jou onderscheidt van de rest
  • De follow-up: Wat het belang is van opvolging na een sollicitatie en hoe je op een doordachte manier contact kunt onderhouden met potentiële werkgevers
  • LinkedIn en je netwerk: Hoe je LinkedIn en je professionele netwerk kunt gebruiken om meer kansen te creëren en in contact te komen met de juiste mensen

Of je nu net begint met solliciteren of je sollicitatievaardigheden wilt aanscherpen, deze aflevering zit boordevol praktische tips en inzichten die je direct kunt toepassen!

Over Aaltje:

Aaltje Vincent is loopbaanprofessional, trainer, spreker en auteur. Ze schreef boeken zoals Jobmarketing 3.0, Solliciteren via LinkedIn en het boek Solliciteren naar werkgeluk – Zo vind én kies je het beste je nieuwe werk.

Met haar coaching, trainingen en masterclasses heeft ze duizenden loopbaan, HR- en recruitment-professionals geprofessionaliseerd en honderdduizenden werkzoekenden geïnspireerd in het slim en succesvol zetten van stappen in hun loopbaan.

Luister zoals altijd dus weer snel mee voor een goede dosis inspiratie en motivatie!

Andere tips: 

Support the show